Goedkoopste in de regio
Leukste assortiment
Betaal eenvoudig online of bij afhalen
1
Selecteer je favoriete pop
2
Betaal eenvoudig online of pas bij levering
3
Haal de pop af op het gewenste tijdstip

Veelgestelde vragen

Onderstaand vind je antwoord op de meest voorkomende vragen bij blaasop.nl. Staat je antwoord er niet tussen? Schroom dan zeker niet om contact op te nemen via Contact.

Je kan de pop ophalen bij ons afhaaladres: Wethouder ten Hamlaan 53 te Barneveld, 3771 KR. Aan de zijkant van het huis is een kast te vinden waaruit je de pop kan meenemen. We zullen de tas met de pop voorzien van jouw naam, zodat je zeker weet dat je de juiste pop meeneemt. 

Het kan voorkomen dat de opblaasbare Abraham of Sarah pop op een andere locatie in Barneveld opgehaald dient te worden, uiteraard zal dit in overleg gebeuren. 

We zijn heel flexibel in de tijden als we het van te voren maar even weten. In principe kan je pop vanaf 08.00 uur ophalen op de ophaaldag en mag je zelf bepalen hoe laat je hem retourneert op de terugbrengdag. Aan de zijkant van het huis vind je een kast waarin jouw pop ligt, deze is voorzien van jouw naam. Dit werkt volledig self-service en je bent dus niet afhankelijk van ons. 

Huur je de pop voor één dag? Je kunt de pop in de ochtend rond 08.00 uur ophalen/terugbrengen en in de avond voor 18.00 uur weer terugbrengen. Heb je de pop voor meerdere dagen? Dan kan je de pop de dag voor gebruik ophalen en/of de dag na gebruik weer terugbrengen.

Bij blaasop.nl staat zoveel mogelijk in het teken van self-service. Je kiest zelf op welk tijdstip je de pop ophaalt en weer terugbrengt, je hoeft dus niet thuis te blijven voor een bezorgafspraak. Kortom: je kiest zelf wanneer het je uitkomt en bent hierin niet afhankelijk van anderen.

Zeker! Al onze poppen neem je eenvoudig mee in een personenauto, je hoeft hiervoor dus geen bijzondere auto of aanhanger te regelen. De tas waarin de pop en benodigdheden zitten is niet veel groter dan een sporttas. 

Bij ons is het mogelijk om online af te rekenen middels Ideal of om bij het afhalen/bezorgen contant / met Tikkie af te rekenen. Indien gewenst kunnen we hiervoor een factuur opstellen. Je selecteert de gewenste betaalmethode eenvoudig in de check-out.

Nee bij ons hoef je geen borg te betalen! Wij gaan van goed vertrouwen uit, wel zullen alle opblaasbare poppen goed gecontroleerd bij terugkomst. Indien nodig zal de schade worden verhaald op de huurder. Meld het netjes indien er schade is ontstaan en dan komen we er samen wel over uit. 

Het reserveren van je favoriete opblaasbare Abraham of Sarah pop gaat super eenvoudig. Selecteer de pop op www.blaasop.nl , voer de gewenste huurperiode in en geef gelijk aan welke extra’s je wilt bestellen. Vervolgens volg je de 3 stappen van het afrekenproces, hierin kan je ook aangeven of je de pop wilt ophalen of dat je hem wilt laten bezorgen. That’s it! 

Dit is helaas niet mogelijk, maar het opzetten werkt super eenvoudig met de bijgeleverde gebruiksaanwijzing. 

Het opzetten van een pop werkt super eenvoudig en is goed zelf te doen. Bij elke pop leveren wij een handleiding waarin stapsgewijs wordt uitgelegd hoe je de pop kan opzetten en afbreken. Bij sommige grotere poppen kan het handig zijn om het even met z’n tweeën te doen. 

Zeker weten! De poppen zijn leverbaar met leeftijdbordjes van: 25 jaar, 30 jaar, 40 jaar, 50 jaar, 60 jaar, 65 jaar en pensioen. In overleg zijn andere leeftijden ook mogelijk.

Hulp nodig?

Neem vrijblijvend contact met ons op!

Contact opnemen