Goedkoopste in de regio
Leukste assortiment
Betaal eenvoudig online of bij afhalen
1
Selecteer je favoriete pop
2
Betaal eenvoudig online of pas bij levering
3
Haal de pop af op het gewenste tijdstip
Sarah pop rollator Ede

Sarah huren in Ede?

Ben je woonachtig in Ede en wil je graag een Sarah huren in Ede? Wij zitten echt in de buurt van Ede! We zijn gevestigd naast de afslag A30 in Barneveld, met 10 minuutjes ben je er vanaf Ede. Een klein stukje rijden voor een groot plezier! Je kunt de Sarah pop zowel zelf afhalen als laten bezorgen. Bezorgen doen wij niet met een onpersoonlijke bezorgdienst, maar een glimlach van onze eigen bezorger Johan. Geef bij je bestelling aan dat je de Sarah pop graag bezorgd wilt hebben en wij zullen per mail of WhatsApp contact opnemen. 

Contact opnemen

Leukste en goedkoopste van Ede

Bij ons kan je al een opblaasfiguur huren vanaf 35,- voor drie dagen. We zijn hiermee de goedkoopste in de omgeving van Ede. Bovendien hebben wij altijd een Sarah pop voor je op voorraad! Hierbij leveren wij standaard een kleine blower, leeftijdsbord naar keuze en bevestigingsmaterialen.
Heb je de opblaasbare pop met spoed nodig? Of wil je hem voor slechts één dag huren? Neem dan even contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken

Hoe werkt het huren?
De opblaasbare Sarah kan een dag voor gebruik worden opgehaald of bezorgd in Ede (dag 1), op de dag zelf genieten jullie van de Sarah pop en vervolgens zal de opblaaspop weer teruggebracht of opgehaald worden (dag 3). Dus je hebt Dag 1: ophaaldag, Dag 2: gebruiksdag en Dag 3: retourdag.

Het opzetten en vervoeren van de Sarah
De opblaaspop is super eenvoudig mee te nemen in je auto naar Ede. De Sarah wordt in een handige transporttas met alle benodigde materialen geleverd of aan je meegegeven. Dit pakketje past gegarandeerd in elke auto! Eenmaal in de voor- of achtertuin haal je de opblaaspop uit de tas en vouw je hem eenvoudig uit. Sluit hem aan op de bijgeleverde blower en zet hem langzaam rechtop, het handigste en gezelligste is om dit even met zijn tweeën te doen. Let op: voor de blower is wel een stroompunt (220V) benodigd. Waait het een beetje? Zet de Sarah pop dan goed vast met de meegeleverde scheerlijnen en haringen, wel zo veilig;) Zo kan de Sarah wel tegen een wind stootje, windkracht 5 en regen is geen probleem. 

Sarah pop 30 jaar

Leuk voor alle leeftijden

We hebben verschillende Sarah poppen te huur, zoals de Sarah Party, Sarah rollator, Sarah op cocktailglas en Sarah Origineel. Zo zit er voor alle leeftijden wat leuks tussen! Waarom zou je wachten tot je moeder, vriendin, collega of buurvrouw 50 jaar wordt? Zet haar ook eens extra in het zonnetje bij haar 25e, 30e, 40e, 60e of 70e verjaardag. Alle leeftijden zijn mogelijk! Huur eenvoudig en online je opblaasbare Sarah pop.

Sarah pop Ede pensioen

Met pensioen of een ander leuk jubileum?

Onze opblaaspoppen kan je voor alle bijzondere gebeurtenissen inzetten. Gaat er een collega met pensioen? Zet haar dan even extra in het zonnetje met een opblaasbare Sarah pop. Gaat je vriendin trouwen? Laat het heel Ede weten door een leuke pop te huren.

Hulp nodig?

Neem vrijblijvend contact met ons op!

Contact opnemen