Goedkoopste in de regio
Leukste assortiment
Betaal eenvoudig online of bij afhalen
1
Selecteer je favoriete pop
2
Betaal eenvoudig online of pas bij levering
3
Haal de pop af op het gewenste tijdstip
sarah pop 50 jaar

Sarah pop huren?

Dan zit je hier goed! Bij ons ben je aan het juiste adres om een Sarah opblaas pop te huren. Onze opblaasfiguren variëren van 2,3 meter tot maar liefst 4,5 meter hoog. Het zal dan ook niemand ontgaan dat je jouw vriend(in), collega, familielid of kennis 50 jaar wordt!

Liever persoonlijk advies?Contact opnemen

Sarah pop

Hoe werkt het?

De Sarah pop kan een dag voor gebruik worden opgehaald (dag 1), op de feestdag genieten jullie van de Sarah pop en vervolgens zal de Sarah pop weer teruggebracht worden (dag 3). Dus je hebt Dag 1: ophaaldag, Dag 2: gebruiksdag en Dag 3: retourdag.

De Sarah pop zit in een grote weekendtas en kan dus eenvoudig in je eigen auto worden meegenomen. Hierbij leveren wij een kleine blower, leeftijdsbord naar keuze en bevestigingsmaterialen. De blower kan gewoon aangesloten worden op een stopcontact van 220V en bijvoorbeeld een verlengsnoer. In je eentje de Sarah opzetten is zeker mogelijk, je bent dan wel even aan het prutsen, maar het kan. Met z’n tweeën is een stuk makkelijker en gezelliger! Met de meegeleverde scheerlijnen en haringen zet je de Sarah stevig vast. De Sarah kan tegen een stootje wind (windkracht 5) en regen.

Heb je al heel snel een Sarah nodig? App of bel ons!

Opblaas Sarah pop

Ken jij iemand die een 50-jarig feest viert, of deze bijzondere mijlpaal juist geheim wil houden? Een moeder, tante, zus, collega of vriendin? Verras diegene nu met een mooie opblaasbare Sarah pop. Je hoeft echt niet te vragen of iemand vijftig jaar is geworden, die enorme opblaasbare Sarah pop in de tuin spreekt boekdelen!  Met een opblaasbare Sarah pop laat je iedereen weten wat er gaande is. Je kunt binnen een kwestie van minuten een metershoge pop opblazen. Je zult daarbij niet buiten adem raken, want we leveren er een krachtige blower bij. De complete set past met gemak in de auto, je kunt zo snel ter plekke jouw Sarah pop plaatsen. Dit is dé verrassing voor iedere vrouw die 50 jaar oud wordt, en een hilarische herinnering aan een bijzonder moment in ieders leven. Een opblaasbare Sarah pop huren is bij ons heel eenvoudig, je kunt deze poppen bij ons op komen halen in Barneveld wanneer het jou uitkomt. Wie ga jij verrassen?

Hoe groot is jouw Sarah pop?

Hoe groot is jouw Sarah pop? Die van ons beginnen bij een kleine 2,5 meter en gaan zelfs tot ruim 4 meter in hoogte. Dat zijn flinke dames dus, die zie je ze niet snel over het hoofd. Toch is het gewicht beperkt gebleven, al is dit een onderwerp waar Sarah niet graag over praat. Het is een flinke meid met de juiste ‘curves’, maar door haar ‘luchtige’ persoonlijkheid is het een absoluut vedergewicht. Als ze niet zo groot zou zijn kon Abraham haar met gemak nog een keer over de drempel dragen. Hoewel deze opblaaspoppen vaak buiten worden geplaatst, kun je ze uiteraard ook binnen neerzetten. In een aula bijvoorbeeld, of een kantine met hoog plafond. We adviseren wel om opblaas Sarah pas op de uiteindelijke locatie op te blazen. Anders komt ze echt niet door de deur!

Opblaas Sarah ziet er goed uit

We willen niet alle dames over één kam scheren, we mogen wel stellen dat vrouwen over het algemeen iets gevoeliger zijn wat betreft hun leeftijd in vergelijking met mannen. Wat vinden vijftigers eigenlijk van een enorme opblaas Sarah pop voor de deur? Vergeet niet dat we het hebben over een generatie die is geboren in de seventies, dit zijn doorgaans vrouwen met pit en behoorlijk wat zelfspot. Een paar grijze haren is een teken van levenservaring, niet van ouderdom. Sarah is een bevestiging van de kracht die vrouwen van middelbare leeftijd in zich dragen én uitdragen! Dat onze opblaas Sarah er een stuk ouder uitziet is meer voor het komisch effect. Ben jij een oude vrijster met schort die achter de geraniums gaat zitten? Of ben je juist een vlotte, energieke dame die boven alles staat? Onze torenhoge opblaaspoppen laten zien dat je niet om deze generatie heen kunt, en dat je nog veel van de “Generatie-X” zult horen!

Opblaas pop Sarah past overal (in)

Niet alleen in gewicht is onze opblaas Sarah een bescheiden dame, zonder lucht past ze eenvoudig in een stevige tas. Naast de tas wordt er een krachtige blower meegeleverd, ook alle materialen om de opblaaspop stevig te verankeren maken onderdeel uit van het pakket. Je kunt de set ophalen en terugbrengen, of laat het bezorgen. Dat bespaart je weer een rit, voor de kosten hoef je het zeker niet te laten. Omdat de opblaas Sarah pop binnen enkele minuten op te zetten is, en je het geheel ook snel weer in kunt pakken, zou je de pop ook kunnen verplaatsen als de festiviteiten zich op meerdere locaties afspelen.

Dit moet je weten over onze opblaaspoppen

Hier zijn enkele interessante weetjes over onze 50 jaar opblaaspoppen. Heb je nog andere vragen? Neem dan gerust even contact met ons op of bekijk onze veelgestelde vragen, we helpen je graag verder!

  • We leveren poppen in verschillende formaten, van 2.3 meter tot aan 4 meter hoogte.
  • Het materiaal is van duurzaam PVC.
  • Binnen een kwestie van minuten blaas je de pop op dankzij de meegeleverde blower.
  • Met het veranker materiaal kun je snel en verantwoord de pop bevestigen.
  • Het geheel zit in een handige transportzak die je in iedere normale auto kunt vervoeren.
  • Kies voor ophalen en terugbrengen of laat ons het transport voor een scherpe prijs regelen.
  • We hebben verschillende modellen in ons assortiment.

Tips voor een knalfeest

Als je festiviteiten organiseert rondom deze verjaardag, dan kun je inspiratie putten uit zowel de jaren zeventig en tachtig. Het is een generatie die is opgegroeid met Bassie & Adriaan, de Film van Ome Willem en Pippi Langkous, terwijl disco klanken uit de radio kwamen en bloemetjesbehang hip was. In de jaren tachtig waren het de leden van Duran Duran, Wham en Doe Maar die harten van tieners sneller deden kloppen, terwijl ze gekleed gingen in alles wat neon kleuren had. In plaats van Spotify waren er cassettebandjes, in plaats van Lady Gaga en Beyoncé was er Madonna.

Je kent wellicht al het verhaal van Abraham, het symbool voor mannen die vijftig jaar oud worden. Anders moet je zeker ook even zijn pagina bezoeken, dan kun je deze kennis bijspijkeren.

De creatie van Sarah is van recentere datum, in het begin van dit millennium begon de status van Sarah als symbool voor 50-jarige vrouwen snel in populariteit toe te nemen. Daarvoor kregen dames dezelfde Abraham te zien. Sarah, Sara of Sarai was de vrouw en halfzus van Abraham, dus de keuze voor deze naam lag voor de hand. Hoewel de pop dus niet de jarige persoon uitbeeldt, is het natuurlijk wel hilarisch om een metershoge opgeblazen grijsharige dames pop voor de deur neer te zetten. Met bloemetjesschort of rollator, om die kneuterige uitstraling nog maar even te benadrukken. De opblaas Sarah is nog niet zo bekend als haar echtgenoot, juist daarom is het een leuke verrassing voor iedere vrouw die net een halve eeuw achter de rug heeft.

Haar echtgenoot mag er ook zijn

Op deze pagina zetten we de opblaas Sarah in het zonnetje, en jij kan de opblaaspop zelf in de zon (of regen) zetten tijdens een feestelijke verjaardag. Daarnaast kun je uiteraard ook een opblaas Abraham pop huren, met dezelfde afmetingen en gemaakt van dezelfde duurzame materialen. Als het een stel van gelijke leeftijd betreft, dan staan ze ook prachtig als echtpaar. Bekijk de pagina van onze Abraham poppen voor ons assortiment en meer informatie.

Huur nu jouw opblaasbare pop bij Blaasop.nl

Heb je wat te vieren en is het tijd voor een feestje en wil je de jarige in het zonnetje zetten? Huur nu jouw opblaasbare pop en zorg voor de perfecte verrassing. Hiermee zorg je gelijk voor een echte blikvanger. Kijk eens in ons assortiment en kom er achter dat je een ruime keuze aan opblaasfiguren hebt. Zo is er voor ieder wat wils!

Hulp nodig?

Neem vrijblijvend contact met ons op!

Contact opnemen