Goedkoopste in de regio
Leukste assortiment
Betaal eenvoudig online of bij afhalen
1
Selecteer je favoriete pop
2
Betaal eenvoudig online of pas bij levering
3
Haal de pop af op het gewenste tijdstip
abraham en sarah pop 50 jaar

Opblaaspop 50 jaar huren?

Is er iemand die je wilt verrassen met een opblaaspop voor zijn of haar 50e verjaardag? Dan zit u hier goed! Bij ons kunt u verschillende Abraham en Sarah opblaaspoppen huren. Onze opblaasfiguren variëren van 2,3 meter tot maar liefst 4,5 meter hoog. Het zal dan ook niemand ontgaan dat u uw vriend(in), collega, familielid of kennis 50 jaar wordt!

Liever persoonlijk advies?Contact opnemen

Opblaaspop 50 jaar

Hoe werkt het?

De Abraham of Sarah pop kan een dag voor gebruik worden opgehaald (dag 1), op de feestdag genieten jullie van de Abraham of Sarah pop en vervolgens zal de Abraham of Sarah pop weer teruggebracht worden (dag 3). Dus je hebt Dag 1: ophaaldag, Dag 2: gebruiksdag en Dag 3: retourdag. 

De Sarah of Abraham pop zit in een grote weekendtas en kan dus eenvoudig in je eigen auto worden meegenomen. Hierbij leveren wij een kleine blower, leeftijdsbord naar keuze en bevestigingsmaterialen. De blower kan gewoon aangesloten worden op een stopcontact van 220V en bijvoorbeeld een verlengsnoer. In je eentje de Abraham of Sarah opzetten is zeker mogelijk, je bent dan wel even aan het prutsen, maar het kan. Met z’n tweeën is een stuk makkelijker en gezelliger! Met de meegeleverde scheerlijnen en haringen zet je de Abraham of Sarah stevig vast. De Abraham of Sarah kan tegen een stootje wind (windkracht 5) en regen.

Heb je al heel snel een Abraham of Sarah nodig? App of bel ons!

Opblaaspop 50 jaar huren

Wanneer een vriend, familielid of collega 50 jaar oud wordt, dan is het tijd voor een feestje! Ook als er geen groot feest wordt georganiseerd, dan wil je uiteraard wel even stilstaan bij dit bijzondere moment. Gelukkig hoef je niet letterlijk stil te staan, je kunt hiervoor gewoon een opblaaspop voor 50 jaar huren. Voor de heren Abraham, voor de dames Sarah, of beiden voor de stelletjes die samen de leeftijd van 100 jaar hebben bereikt! Binnen enkele minuten heb je een levensgrote pop overeind staan, of nog veel groter om extra op te vallen! Wil je een Abraham of Sarah 50 jaar pop huren? Lees dan snel verder, er is meer mogelijk dan je denkt! Bij Blaasop.nl hebben we een ruim assortiment aan opblaasbare poppen.

Waarom is 50 jaar een belangrijk moment?

Leeftijden van 100 jaar zijn geen uitzondering meer, waarom heeft alleen iemand die 50 jaar oud wordt recht op een mooie opblaaspop voor de deur? Los van de bekende meneer en mevrouw die vaak op de stoep verschijnen tijdens dit jubileum, was het vroeger een bijzondere leeftijd. Pakweg een eeuw geleden lag de gemiddelde leeftijd niet veel hoger dan 40 jaar. Dit had veel oorzaken zoals minder medische kennis, virussen, bacteriën en oorlogen. Zelfs wanneer je de kindersterfte niet meetelt, dan was 50 jaar nog een hoge leeftijd voor de gemiddelde burger. In die tijd is waarschijnlijk de viering van dit jubileum ontstaan, al weet niemand precies waar het vieren van dit moment vandaan komt.

Opblaaspop 50 jaar

Ondertussen zijn vijftigers vaak energieke mensen die vol in het leven staan. Jong genoeg om een vlotte jeans te dragen, maar eigenlijk een beetje te oud om met de ‘kids’ in een discotheek te dansen. Eigenlijk maakt het niet zo uit voor deze generatie, ze pikken van zowel oudere als jongere generaties de krenten uit de pap en genieten volop van het leven. De pensioengerechtigde leeftijd zit er nog lang niet in voor deze hardwerkende generatie, die op een halve eeuw pas de ‘middelbare’ leeftijd heeft bereikt. Een opblaaspop huren voor een 50 jarige is een ludiek gebaar waarmee je jouw vader of moeder, een goede vriend of vriendin, een leuke oom of tante of jouw teammanager eventjes mee in het zonnetje zet. Of beter gezegd in de schaduw, want om onze torenhoge opblaaspoppen kijk je beslist niet heen! Heb je binnen een pop nodig? We hebben ook een bescheiden model die wellicht ook binnen past. Bekijk direct de productpagina’s voor meer informatie.

Dit moet je weten over onze opblaaspoppen

Hier zijn enkele interessante weetjes over onze 50 jaar opblaaspoppen. Heb je nog andere vragen? Neem dan gerust even contact met ons op of bekijk onze veelgestelde vragen, we helpen je graag verder!

  • We leveren poppen in verschillende formaten, van 2.3 meter tot aan 4 meter hoogte.
  • Het materiaal is van duurzaam PVC.
  • Binnen een kwestie van minuten blaas je de pop op dankzij de meegeleverde blower.
  • Met het veranker materiaal kun je snel en verantwoord de pop bevestigen.
  • Het geheel zit in een handige transportzak die je in iedere normale auto kunt vervoeren.
  • Kies voor ophalen en terugbrengen of laat ons het transport voor een scherpe prijs regelen.
  • We hebben verschillende modellen in ons assortiment.

Tip: Vier het in seventies stijl!

De komende jaren zullen alle vijftigers geboren zijn in de jaren zeventig van de twintigste eeuw. Dit betekent dat ze disco muziek kunnen dromen, dat ze stiekem groen en oranje behang met bloemen prachtig vinden en het liefste alles zouden bekleden met houtfineer. Pantalons moeten wijde pijpen hebben, en John Travolta is de beste danser die ooit heeft geleefd. En om de één of andere reden denken ze dat er Smurfen in een waterkraan verscholen zitten. Het was een vreemde tijd, dat willen we hiermee zeggen! Vier een 50 jaar feest daarom in seventies stijl, of juist in eighties stijl waarin ze zijn opgegroeid. Dat betekent synthpop, twee Duitslanden en Sylvester Stallone als meest mannelijke macho die ooit heeft bestaan. Veel plezier met het organiseren van een 50-jarig verjaarsfeest!

Hulp nodig?

Neem vrijblijvend contact met ons op!

Contact opnemen