Goedkoopste in de regio
Leukste assortiment
Betaal eenvoudig online of bij afhalen
1
Selecteer je favoriete pop
2
Betaal eenvoudig online of pas bij levering
3
Haal de pop af op het gewenste tijdstip
Abraham pop ouwe lul 30 jaar

Opblaaspop 30 jaar huren?

Is er iemand die je wilt verrassen met een opblaaspop voor zijn of haar 30e verjaardag? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Bij Blaasop.nl huur je de goedkoopste en leukste Abraham en Sarah poppen, onze opblaasfiguren variëren van 2,3 meter tot maar liefst 4,4 meter hoog. De hele buurt zal het dan ook weten dat je vriend(in), collega of familielid 30 jaar is geworden. Tijd om het grootst te vieren!

Selecteer het gewenste leeftijdsbordje bij het bestellen van je pop!

Liever persoonlijk advies?Contact opnemen

Opblaaspop 30 jaar

Opblaaspop 30 jaar huren?

Wanneer er iemand 30 jaar wordt kan je dit niet zomaar voorbij laten gaan, dit is een bijzonder jubileum. Zet daarom iemand extra in het zonnetje door een opblaaspop te huren, zo ontgaat het niemand dat er een jarige in de buurt woont. Wij hebben een heel gevarieerd aanbod, zo kan je zelf kiezen welke pop het beste bij de jarige job past. Wil je hem het leven extra zuur maken op deze dag? Kies dan bijvoorbeeld voor de Abraham pop ’Ouwe lul’. Wil je laten weten dat de jarige nog een echt feestbeest is? Kies dan voor de opblaasfiguur Sarah pop party.

Waarom is 30 jaar een belangrijk moment?

Vroeger zag je de Sarah en Abraham poppen vooral wanneer iemand die mooie leeftijd van 50 jaar bereikte, tegenwoordig wachten hier echter steeds minder mensen op en is ook de 30 jarige jubilaris aan de buurt. Wij hebben dan ook een uitgebreid assortiment zodat er voor iedereen wat leuks en geschikts tussen zit. Het leeftijdsbordje selecteer je eenvoudig bij het bestellen van je pop, al onze opblaaspoppen zijn geschikt voor de leeftijd van 30 jaar.

Opblaasbare pop 30 jaar

Hoera, de jarige is eindelijk 30 jaar! Dit een prachtige leeftijd die zeker gevierd mag worden. Om een goed feestje te bouwen heb je veel spullen nodig, maar één ding wat echt niet mag ontbreken is een opblaasbare Abraham of Sarah pop. Zo zorg je heel eenvoudig voor een onvergetelijke verjaardag. En om het je nog makkelijker te maken bestel je bij ons eenvoudig een feestpakket erbij, hoef je ook niet meer apart de slingers en ballonnen te kopen. Makkelijk toch? Dit feestpakket selecteer je met één klik op de knop bij het bestellen van jouw Abraham of Sarah pop.

Hoe werkt het?

De Abraham of Sarah pop kan een dag voor gebruik worden opgehaald (dag 1), op de feestdag genieten jullie van de Abraham of Sarah pop en vervolgens zal de Abraham of Sarah pop weer teruggebracht worden (dag 3). Dus je hebt dag 1: ophaaldag, dag 2: gebruiksdag en dag 3: retourdag.

De Abraham of Sarah pop zit in een grote weekendtas en kan dus eenvoudig in je eigen auto worden meegenomen. Hierbij leveren wij een kleine blower, leeftijdsbord naar keuze en bevestigingsmaterialen. De blower kan gewoon aangesloten worden op een stopcontact van 220V en bijvoorbeeld een verlengsnoer. In je eentje de Abraham of Sarah opzetten is zeker mogelijk, je bent dan wel even aan het prutsen, maar het kan. Met z’n tweeën is een stuk makkelijker en gezelliger! Met de meegeleverde scheerlijnen en haringen zet je de Abraham of Sarah stevig vast. De Abraham of Sarah kan tegen een stootje wind (windkracht 5) en regen.

Bij ons ben je aan het juiste adres voor het verhuur van een opblaaspop 30 jaar!

Zoals je kunt zien zijn er ontzettend veel mogelijk voor het huren van opblaasbare poppen! Heb je al heel snel een Abraham of Sarah nodig? App of bel ons en dan kijken we samen wat de mogelijkheden zijn!

 

Hulp nodig?

Neem vrijblijvend contact met ons op!

Contact opnemen