Goedkoopste in de regio
Leukste assortiment
Betaal eenvoudig online of bij afhalen
1
Selecteer je favoriete pop
2
Betaal eenvoudig online of pas bij levering
3
Haal de pop af op het gewenste tijdstip
Opblaaspop 40 jaar Sarah

Opblaaspop 40 jaar huren?

Wil je iemand verrassen met een opblaaspop voor zijn of haar 40e jubileum? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Bij Blaasop.nl huur je de goedkoopste en leukste Abraham en Sarah poppen, onze opblaasfiguren variëren van 2,3 meter tot maar liefst 4,4 meter hoog. De hele buurt zal het dan ook weten dat je vriend(in), collega of familielid de mooie leeftijd van 40 jaar heeft bereikt. Selecteer het gewenste leeftijdsbordje bij het bestellen van je pop!

Liever persoonlijk advies?Contact opnemen

Opblaaspop 40 jaar

Opblaaspop 40 jaar huren?

Wanneer iemand in je omgeving 40 jaar wordt kan je dit niet zomaar voorbij laten gaan, dit is een bijzonder jubileum en moet gevierd worden. Zet daarom iemand extra in het zonnetje door een opblaasbare Sarah of Abraham pop te huren, zo ontgaat het niemand dat er een jarige in de buurt woont. Wij hebben een heel gevarieerd aanbod, zo kan je zelf kiezen welke pop het beste bij de jarige job past. Wil je hem het leven extra zuur maken op deze dag? Kies dan bijvoorbeeld voor de Abraham pop ’Ouwe lul’. Wil je laten weten dat de jarige nog een echt feestbeest is? Kies dan voor de Sarah pop party. Onze opblaaspoppen zijn geschikt voor alle leeftijden! 

Waarom is 40 jaar een belangrijk moment?

Vroeger zag je de Sarah en Abraham poppen vooral wanneer iemand die mooie leeftijd van 50 jaar bereikte, tegenwoordig wachten hier echter steeds minder mensen op en is ook de 40 jarige jubilaris aan de buurt. Wij hebben dan ook een uitgebreid assortiment zodat er voor iedereen wat leuks en geschikts tussen zit. Het leeftijdsbordje selecteer je eenvoudig bij het bestellen van je pop, al onze opblaaspoppen zijn geschikt voor de leeftijd van 40 jaar. 

Opblaasbare pop 40 jaar

Hoera, eindelijk 40 jaar! Dit een prachtige leeftijd die zeker gevierd mag worden. Om een goed feestje te bouwen heb je veel spullen nodig, maar één ding wat echt niet mag ontbreken is een opblaasbare Abraham of Sarah pop. Zo zorg je heel eenvoudig voor een onvergetelijke verjaardag. En om het je nog makkelijker te maken bestel je bij ons eenvoudig een feestpakket erbij, hoef je ook niet meer apart de slingers en ballonnen te kopen. Makkelijk toch? Dit feestpakket selecteer je met één klik op de knop bij het bestellen van jouw Abraham of Sarah pop. 

Opblaaspop 40 jaar voor mannen

Welke 40 jarige man zal het niet geweldig vinden als hij verrast wordt op zijn jubileum? Dit kan heel eenvoudig door een opblaaspop Abraham te huren, kleine moeite maar groot plezier. Of je de jubilaris nou goed te grazen wilt nemen door de Abraham pop Ouwe Lul te huren of juist wilt laten zien hoe bejaard hij is geworden met de Abraham pop rollator. Deze opblaasbare poppen gaan tot wel ruim 4 meter hoog, dus niemand zal het ontgaan. 

Maak de pop extra persoonlijk door er een leuk spandoek bij te hangen, wij hebben al heel veel leuke foto’s van onze klanten voorbij zien komen dus aan creativiteit geen gebrek. 

Ben je bang dat toch nog iemand het mist die alleen in het donker langs rijdt? Huur er dan eenvoudig een bouwlamp bij en zet de opblaaspop de hele nacht in de spotlights. 

Je vriend, collega of familielid die 40 jaar wordt zal met een opblaaspop van Blaasop.nl gegarandeerd een onvergetelijke verjaardag hebben! 

Opblaaspop 40 jaar voor vrouwen

Welke 40 jarige vrouw zal het niet geweldig vinden als zij verrast wordt op haar verjaardag? Dit kan heel eenvoudig door een opblaaspop Sarah te huren, kleine moeite maar groot plezier. Of je de jubilaris nou goed te grazen wilt nemen door de Sarah rollator te huren of juist wilt laten zien wat voor feestbeest zij nog steeds is met de Sarah pop party. Deze opblaasbare poppen gaan tot wel ruim 4 meter hoog, dus niemand zal het ontgaan. 

Maak de pop extra persoonlijk door er een leuk spandoek bij te hangen, wij hebben al heel veel leuke foto’s van onze klanten voorbij zien komen dus aan creativiteit geen gebrek. 

Ben je bang dat toch nog iemand het mist die alleen in het donker langs rijdt? Huur er dan eenvoudig een bouwlamp bij en zet de opblaaspop de hele nacht in de spotlights. 

Je vriendin, collega of familielid die 40 jaar wordt zal met een opblaaspop van Blaasop.nl gegarandeerd een onvergeetlijke verjaardag hebben! 

Hoe werkt het?

De Abraham of Sarah pop kan een dag voor gebruik worden opgehaald (dag 1), op de feestdag genieten jullie van de Abraham of Sarah pop en vervolgens zal de Abraham of Sarah pop weer teruggebracht worden (dag 3). Dus je hebt Dag 1: ophaaldag, Dag 2: gebruiksdag en Dag 3: retourdag. 

De Abraham of Sarah pop zit in een grote weekendtas en kan dus eenvoudig in je eigen auto worden meegenomen. Hierbij leveren wij een kleine blower, leeftijdsbord naar keuze en bevestigingsmaterialen. De blower kan gewoon aangesloten worden op een stopcontact van 220V en bijvoorbeeld een verlengsnoer. In je eentje de Abraham of Sarah opzetten is zeker mogelijk, je bent dan wel even aan het prutsen, maar het kan. Met z’n tweeën is een stuk makkelijker en gezelliger! Met de meegeleverde scheerlijnen en haringen zet je de Abraham of Sarah stevig vast. De Abraham of Sarah kan tegen een stootje wind (windkracht 5) en regen.

Heb je al heel snel een Abraham of Sarah nodig? App of bel ons!

Hulp nodig?

Neem vrijblijvend contact met ons op!

Contact opnemen