Goedkoopste in de regio
Leukste assortiment
Betaal eenvoudig online of bij afhalen
1
Selecteer je favoriete pop
2
Betaal eenvoudig online of pas bij levering
3
Haal de pop af op het gewenste tijdstip

Algemene voorwaarden blaasop.nl

Deze voorwaarden gelden wanneer je iets koopt of huurt van blaasop.nl uit Barneveld

Feest
Vier feest en doe dat goed met onze opblaasfiguren. Maak foto’s en deel ze gerust. 

Betalen
Betalen gaat vooraf via de webshop of bij het ophalen van het artikel.

Gebruiken en inleveren
De artikelen graag zonder gebreken, schoon, zonder manco’s en vernielingen retourneren in dezelfde toestand zoals je de spullen gekregen hebt. Is er onverhoopt iets gebeurd, dan ontvangen we graag gelijk een bericht. Dit kan zowel via bellen of appen. 

Duur
We gaan de overeenkomst aan vanaf het moment van jouw bestelling voor de periode zoals aangegeven en je van ons in de bevestigingsmail hebt gekregen dat dit akkoord is. 

Controle
Controleer bij ontvangst van de goederen deze ter plekke. Indien er iets onjuist mocht zijn, dan moet je ons gelijk op de hoogte stellen. Stuur ons een foto en we gaan het gelijk voor je regelen. 

Gebruik van de goederen
Gebruik de spullen zoals aangegeven in deze overeenkomst. In het bijzonder:

A. Breng geen veranderingen aan, of reparaties toe aan de goederen zonder medeweten van ons.
B. Onderverhuur mag alleen met toestemming van ons.
C. De gehuurde goederen alleen zo gebruiken met de bediening- en voorschriften ten aanzien van toezicht en veiligheid, zoals hem door ons is medegedeeld.

Veiligheid
Veiligheid is jouw verantwoordelijkheid en je moet zelf voor toezicht zorgen om ongevallen of onjuist gebruik van de gehuurde goederen te voorkomen. Je moet het gehuurde met toebehoren op een ruime afstand houden van bijv. barbecues, warmtebronnen, scherpe voorwerpen zoals bomen of planten, vijvers of water enz. om een optimale veiligheid te creëren voor de mensen en goederen en schade te voorkomen.

Reparatie
Veel schade (scheurtjes en kleine gaten) kunnen wij zelfstandig en kosteloos repareren. Geef het aan, en dan kijken we er naar en regelen wij het. Wanneer het hele object niet meer te gebruiken is door bijvoorbeeld schade ontstaan onder het kopje veiligheid en het niet goed naleven van de voorschriften maken we afspraken over de schade de maximale schade is de nieuwe aanschafwaarde. 

Verzekering
Het kan zijn dat ontstane schade onder jouw verzekering valt. Je kunt zelf ook altijd contact opnemen om te kijken of je voldoende verzekerd bent voor aansprakelijkheid. Dit is jouw verantwoordelijkheid.

Aansprakelijkheid
Voor schade die jij aan derden (direct of indirect) als gevolg van het gebruik van de gehuurde goederen veroorzaakt, zijn wij niet aansprakelijk. Als de schade veroorzaakt wordt door een oneigenlijk product van onze kant, dan hebben wij ook een bedrijfsaansprakelijkheidsverzekering. Onze schade is beperkt tot maximaal € 2.500.000.

Bij diefstal, vernieling of manco van de goederen ben je aansprakelijk voor de kosten of de schade. Deze zijn gelijk aan de aanschafwaarde van het product. Zorg dus dat je het product niet zomaar onbeheerd achter laat. 

Storm of weer overlast
Als er zich op gebruiksdag een dusdanige weerssituatie voordoet, dat dit voor de goederen gevaar zou kunnen opleveren, (storm, wind, hagel, onweer enz.) dan kunnen wij afzien van verhuur. Bij plotselinge dusdanige weer overlast of gevaar van bijv. Onweer of hagel tijdens het gebruik moet je het opblaasfiguur neer halen en de spanning uit schakelen. Treedt er toch schade op, dan geldt het voorgaande. 

De opblaasfiguren kunnen wel tegen een stootje, maar bij windkracht 5-6 en hoger adviseren wij de opblaasfiguren even niet op te zetten. 

Legitimatie
Bij het afhalen van de poppen kunnen wij vragen om legitimatie. Contactgegevens willen wij sowieso van te voren hebben, wel zo handig.

Toch niet huren
Wanneer je toch afziet van het huren; laat dit dan drie dagen (72 uur) van te voren weten. Dan hopen we dat je een volgende keer weer komt. Is het korter dan 72 uur, dan gelden in de basis de huurkosten en deze brengen we ook in rekening. Zo snel krijgen wij hem dan vaak niet meer verhuurd, en we hadden hem toch voor jou in reservering staan. 

Factuur
Sturen we een factuur, dan hanteren we een betaaltermijn van 7 dagen. Langer is echt niet nodig. 

Recht
Het Nederlandse recht is van toepassing. 

Plezier
Zorg dat je veel plezier hebt met elkaar en onze vrolijke opblaasfiguren!  

Hulp nodig?

Neem vrijblijvend contact met ons op!

Contact opnemen