Goedkoopste in de regio
Leukste assortiment
Betaal eenvoudig online of bij afhalen
1
Selecteer je favoriete pop
2
Betaal eenvoudig online of pas bij levering
3
Haal de pop af op het gewenste tijdstip
Opblaaspop 40 jaar Sarah

Sarah pop huren Amersfoort

Ben je woonachtig in de regio Amersfoort en wil je een Sarah pop huren? Wij zitten echt in de buurt! Namelijk naast de afslag A30 in Barneveld, met een klein kwartiertje ben je in Amersfoort. Een klein stukje rijden voor een groot plezier! Je kunt de opblaasbare Sarah pop zowel afhalen als laten bezorgen. Bezorgen doen wij niet met een onpersoonlijke bezorgdienst, maar een glimlach van onze eigen bezorger Johan. Een bezorgafspraak maken we eenvoudig per mail of via WhatsApp. 

De goedkoopste en het leukste van Amersfoort

Bij ons huur je al een opblaaspop vanaf 35,- voor drie dagen. We zijn hiermee de goedkoopste in de regio Amersfoort. Bovendien hebben wij altijd een Sarah pop op voorraad! Hierbij leveren wij een kleine blower, leeftijdsbord naar keuze en bevestigingsmaterialen.
Heb je de opblaaspop met spoed nodig? Of wil je hem voor slechts één dag huren? Neem dan even contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Hoe werkt het huren?
De opblaasbare Sarah kan een dag voor gebruik worden opgehaald of bezorgd in Amersfoort (dag 1), op de dag zelf genieten jullie van de Sarah pop en vervolgens zal de opblaaspop weer teruggebracht of opgehaald worden (dag 3). Dus je hebt Dag 1: ophaaldag, Dag 2: gebruiksdag en Dag 3: retourdag.

De Sarah vervoeren en opzetten
De opblaaspop is super eenvoudig mee te nemen in je auto naar Amersfoort. De Sarah wordt in een handige transporttas met alle benodigde materialen geleverd of aan je meegegeven. Dit pakketje past gegarandeerd in elke auto! Eenmaal in de voor- of achtertuin haal je de Sarah pop uit de tas en vouw je hem uit. Sluit hem aan op de bijgeleverde blower en zet hem langzaam rechtop, dit is handig en ook zo gezellig om even met zijn tweeën te doen. Let op: voor de blower is wel een stroompunt (220V) benodigd. Waait het een beetje? Zet de Sarah pop dan even goed vast met de meegeleverde scheerlijnen en haringen, wel zo veilig;) Zo kan de Sarah wel tegen een stootje, windkracht 5 en regen is geen probleem.

Sarah pop rollator Amersfoort

Leuk voor alle leeftijden

We hebben een heel divers aanbod van Sarah poppen te huur,  zoals de Sarah Party, Sarah rollator, Sarah op cocktailglas en Sarah Origineel. Zo zit er voor alle leeftijden wat leuks tussen! Waarom zou je wachten tot je moeder, vriendin, collega of buurvrouw 50 jaar wordt? Zet haar ook eens extra in het zonnetje bij haar 25e, 30e, 40e, 60e of 70e verjaardag. Alle leeftijden zijn mogelijk! Huur eenvoudig en online je opblaasbare Sarah pop.

Sarah pop Ede pensioen

Met pensioen of een ander leuk jubileum?

Onze opblaaspoppen kan je voor alle bijzondere gebeurtenissen inzetten. Gaat er een collega met pensioen? Zet hem dan even extra in het zonnetje met een opblaasbare Sarah pop. Gaat je vriendin trouwen? Laat het heel Amersfoort weten door een leuke pop te huren.

Hulp nodig?

Neem vrijblijvend contact met ons op!

Contact opnemen