Goedkoopste in de regio
Leukste assortiment
Betaal eenvoudig online of bij afhalen
1
Selecteer je favoriete pop
2
Betaal eenvoudig online of pas bij levering
3
Haal de pop af op het gewenste tijdstip

Val extra op met onze opblaasbare Abraham pop ‘Ouwe l*l’

“Ohhh, wat is dit nou dan? Dit kan toch niet?”. Je hoort het de voorbijgangers denken en misschien zelfs wel roepen. Eén ding is zeker, helemaal niemand in de buurt zal het ontgaan dat er iemand jarig is met deze opblaasbare Ouwe Lul die je nu bij ons kunt huren!

Deze opblaasbare ouwe lul is er voor mensen die net een stapje verder willen gaan, voor diegene die hun vriend, collega of broer echt eens goed te grazen willen nemen. Is het altijd dezelfde met een veel te grote mond? Of is er iemand in de groep die altijd wel een ander in de zeik weet te nemen? Of moet je nog iemand terugpakken die tijdens je huwelijksnacht je huis vol zaagsel gooide? Of wil je iemand gewoon zonder reden eens lekker te kijk zetten? Nou dan kan je met deze opblaasbare Ouwe Lul van ruim 3 meter hoog diegene eens goed aanpakken. Het maakt geen bal uit of de jarige nou 30, 40, 50 of 60 wordt, met deze opblaasbare Abraham pop zit je altijd goed. Zet hem bijvoorbeeld in de avond op in de tuin, wedden dat de jarige zich kapot schrikt als hij ‘s ochtends de gordijnen opent? Alleen bij het idee al kan de verjaardag niet meer stuk. 

Deze opblaasbare ouwe lul staat recht overeind! Zelfs met windkracht 5 krijg je hem niet slap… Zet hem goed vast met de meegeleverde scheerlijnen en je hebt gegarandeerd plezier. 

Deze opblaasbare Abraham pop is nieuw in de regio Barneveld, Ede en Apeldoorn en wij zijn zeer benieuwd of hij succesvol zal zijn in de verhuur. In de stad is hij al een GROOT succes! 

Heb jij interesse om een opblaasbare ouwe lul te huren? Afhalen kan in Barneveld!

Is deze opblaaspop je toch net wat te heftig? Bekijk dan zeker ook eens onze andere opblaasbare Abraham poppen.

Hulp nodig?

Neem vrijblijvend contact met ons op!

Contact opnemen